ro-RO

UNEALTĂ REVOLUȚIONARĂ DE CALCUL DE SALARIU

Calculatorul salarial este integrat în "Tacho Manager" la www.truckcontroller.com

SETĂRI

  • Calcularea automată a salariului brut pentru șoferi direct din fișierele de conducător auto ale tahografului
  • Valuta utilizată este moneda locală a fiecărei țări
  • Ideal atât pentru Persoane Fizice Autorizate cât si pentru întreprinderi cu mii de șoferi
  • Sistemul se bazează pe un singur algoritm revoluționar cu valoarea exactă pentru 16 țări : numai valorile numerice sunt adaptate fiecărei țări. Sistemul este configurat cu salariu minim pentru fiecare țară și poate fi adaptat pentru fiecare utilizator pentru a satisface nevoile fiecărei companii

Salariul este alcătuit din următorii parametri

  • Plata salariului în avans pentru șoferi

  • Salariu de baza: include diurne, zile lucratoare și zile de concediu medical. Este posibil și calcularea pe ora. Sistemul permite utilizatorului să definească ceea ce se consideră "muncă".

  • Orele suplimentare sunt împărțite în: ore suplimentare normale, zi-noapte, sărbători naturale ale săptămânii și sărbători legale. Calculele pot fi făcute pentru fiecare lună, la fiecare două luni, la fiecare trei luni sau la fiecare șase luni.

  • Cheltuieli: pot fi încorporate în salariu. Fiecare țară europeană vizitată poate avea o valoare diferită. Calculul se bazează pe perioadele de conducere și odihnă care sunt mai puternice decât "pe zi". Acest lucru permite sistemului să calculeze concediile în mod automat (fără a fi nevoit să înregistreze manual nimic) și să nu plătească cheltuielile în timpul sărbătorilor în mod automat.

  • Cazare: poate fi încorporată în salariu. Puteți defini care sunt "nopțile în care șoferul nu a condus și are dreptul la cazare"

  • Salariu suplimentar pentru aplicarea legislației germane, în timpul călătoriilor în Germania, pentru aplicarea legislației norvegiene, în timpul călătoriilor în Norvegia și pregătit pentru viitoarea aplicație a Franței. Puteți configura ceea ce este "în tranzit" pentru Germania.

Amintiți-vă că doar fișierele de tahograf sunt recunoscute în Europa ca dovadă a timpului de conducere

Sistemul permite un controlul exhaustiv de către manageri, punând la dispoziția lor toate dalete necesare pentru luarea deciziilor, în special dacă dețin sucursale în diferite țări

Pentru funcționarea perfectă a sistemului șoferii trebuie să înregistreze țara pe tahograf de căte ori trece o frontieră. De asemenea, este recomandat ca șoferii să actualizeze țara la începutul și la sfârșitul perioadei.

În cazul unei reclamații de un șofer împrotriva întreprinderii Guretruck poate trimite un expert la Curte pentru a apăra validitatea raportului (avem o experiență vastă în acest domeniu).

Descărcați broșura PDF